Kamp Šobec, Lesce – Bled Slovenija

Kamp Šobec se razprostira v senci borovega gozda med reko Savo Dolinko in manjšim jezerom z otokom. Prisotnost vode in dreves, razgledi na vrhove Karavank ter skrbno negovane zelenice dajejo enemu najlepših kampov v Evropi edinstven značaj. Široka paleta objektov in storitev za udobno bivanje v naravi, neštete možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ter idlična lega v samem osrčju Gorenjske so dodatni razlogi za vaš obisk!

Mednarodno priznani kamp najvišje kategorije ponuja 400 skrbno urejenih kampirnih mest na 15 hektarjih površine. Ponos kampa Šobec so leseni bungalovi zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom je na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.

Šobec je zaradi svoje lege ob reki Savi izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda in Triglavskega narodnega parka vabita k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske.

Zaradi svoje lege ob reki Savi je Šobec izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so iz kampa organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda, Radovljice in Triglavskega narodnega parka vabita k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske.

Kamp Šobec – Vaš prostor v naravi!

Kamp Šobec

Šobčeva 25, 4248 Lesce
T: +386 (0)4 53 53 700
F: +386 (0)4 53 53 701
E-mail: camping@sobec.si

Lokacija

N 46:21.364 E 14:08.995

Video

TOP